piątek, 10 grudnia 2021

[KULINARIA] Aromatyczne sernikowe wariacje – przepis na sernik korzenny z polewą krówkową

Sernik to jedno z najbardziej tradycyjnych ciast na polskich stołach. Trudno wyobrazić sobie święta bez tego pysznego, domowego wypieku. Istnieje jego wiele wersji - obok klasycznych przepisów, znajdziemy też takie, które wprowadzają różne innowacje. 

Możesz w tym roku zaskoczyć gości zupełnie nową odsłoną tego smakołyku. 
Masa serowa z dynią w połączeniu z ciasteczkami korzennymi i polewą z krówek stworzy niezwykle apetyczną kompozycję, której nikt się nie oprze.

Zapraszamy: https://czest.info/kulinaria   


Jeszcze nigdy nie było tak dobrze - 20-lecie Kabaretu Skeczów Męczących - 9 czerwca 2024 w Filharmonii Częstochowskiej

Filharmonia Częstochowska, 9 czerwca 2024, godz.16.00 Jeszcze nigdy nie było tak dobrze! Zapraszamy na nowy program, powstały specjalnie z o...