czwartek, 8 maja 2025

[KULINARIA] Pizza z pieca opalanego drewnem – gwóźdź eventu z klimatem

Tradycyjna pizza z pieca opalanego drewnem to coś więcej niż tylko danie – to przeżycie, intensywny zapach, wyjątkowa atmosfera i wspólna radość z chwili. 

Właśnie dlatego coraz częściej staje się centralnym punktem wydarzeń – szczególnie dziś, gdy organizatorzy prześcigają się w tworzeniu pomysłowych i angażujących atrakcji dla uczestników. 

Dzięki rozwiązaniom takim jak mobilne piece do pizzy firmy mogą w apetyczny, a przede wszystkim naturalny, sposób skrócić dystans do swoich klientów, współpracowników czy partnerów biznesowych. 
Więcej dziś na: https://czest.info/kulinaria


[MOTORYZACJA] Czas, kiedy kierowcy chętniej sięgają po alkohol

Większość wszystkich nietrzeźwych kierowców porusza się po drogach w czasie długich weekendów, dni wolnych od pracy, Świąt. Nie daj się skus...