[POLECAMY KSIĄŻKĘ]
PIZZA - Dan Richer, współpraca Katie Parla.
PRZEPISY I TECHNIKI ZNANEGO PIAZZOLO
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy.
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję.
Dan Richer, uznawany za twórcę „najlepszej pizzy w Nowym Jorku" według „New York Times", dzieli się z czytelnikami swoimi tajemnicami na temat przygotowywania idealnej pizzy.
Czego dowiesz się z książki?
Czego dowiesz się z książki?
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi.
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Premiera książki Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo (autorstwa Dana Richera we współpracy z Katie Parla) już 29 stycznia.
Polecamy na: https://czest.info/kulinaria oraz https://czest.info/książki