Aksamitna pasta buraczana z pestkami słonecznika i dyni - smakowite menu, dobre z natury dla małych i dużych smakoszy
Aksamitna pasta buraczana z pestkami słonecznika i dyni to absolutne kulinarne „must have”, a raczej „must eat” tej jesieni.
Podbija podniebienia małych i dużych smakoszy.
Świetnie sprawdzi się w duecie z pieczywem, plackami, wytrawnymi goframi, krakersami, może być dodatkiem do zapiekanek, farszów, sosów, dipów a nawet gęstych zup.
Doskonale smakuje na zimno i ciepło.
Prosto, szybko, smacznie i efektownie, a do tego zdrowo i w zgodzie z naturą!
Dzieci i dorośli lubią to!
Smacznego: https://czest.info/kulinaria
***
Rodzimy Ryneczek na Wałach Dwernickiego 11, w Częstochowie .
Tu przez cały rok zrobisz zakupy z przyjemnością!
Tu przez cały rok zrobisz zakupy z przyjemnością!