wtorek, 2 listopada 2021

[KULINARIA] Pasta buraczana z dynią i słonecznikiem - "must eat" tej jesieni

Aksamitna pasta buraczana z pestkami słonecznika i dyni - smakowite menu, dobre z natury dla małych i dużych smakoszy

Aksamitna pasta buraczana z pestkami słonecznika i dyni to absolutne kulinarne „must have”, a raczej „must eat” tej jesieni. 

Podbija podniebienia małych i dużych smakoszy.
 Świetnie sprawdzi się w duecie z pieczywem, plackami, wytrawnymi goframi, krakersami, może być dodatkiem do zapiekanek, farszów, sosów, dipów a nawet gęstych zup. 
Doskonale smakuje na zimno i ciepło. 
Prosto, szybko, smacznie i efektownie, a do tego zdrowo i w zgodzie z naturą!
Dzieci i dorośli lubią to! 


Po produkty 'must eat" do realizacji jesiennych fantazji zapraszamy na:
Rodzimy  Ryneczek na Wałach Dwernickiego 11, w Częstochowie .
Tu przez cały rok zrobisz zakupy z przyjemnością!

Zapraszamy: 
 
 
 


 




[POLECAMY KSIĄŻKĘ] Wzruszające, autentyczne historie z dużą dawką emocji. Sprawdź nasze propozycje.

W cieniu Majdanka - Sylwia Kubik Niezwykle wzruszająca, autentyczna historia dwóch sióstr, które rozdzieliła akcja pacyfikacyjna przeprowadz...