wtorek, 4 maja 2021

Jak nowoczesne maszyny do smażenia w głębokim tłuszczu mogą usprawnić proces produkcji?

Przemysł spożywczy opiera się w dużej mierze na wyrobach cukierniczych. Pączki nadziewane marmoladą lub też “donuts”, czyli pączki amerykańskie, są uwielbiane przez większość konsumentów. 

Jednak zanim trafią na sklepowe półki, muszą przejść wymagający proces produkcji opierający się na smażeniu w głębokim tłuszczu. 

A jak nowoczesne maszyny do smażenia wpływają na końcową jakość produktów?

Czytaj: http://www.czest.info/smazalnik-do-paczkow


ROK czeka na zgłoszenia do XXIX edycji Jurajskiego Przeglądu Grup Kolędniczych Herody - finał w Niegowie 18 stycznia 2026 r.

HERODY W NIEGOWIE 2026 18 stycznia 2026 roku w Gminnym Ośrodku Kultury w Niegowie odbędzie się XXIX edycja Jurajskiego Przeglądu Grup Kol...