czwartek, 20 maja 2021

Zdrowe grillowanie – jak wygląda w praktyce?

Pierwsze promienie wiosennego słońca i słupek rtęci rwący się do góry to sygnał, że można już wyciągnąć ruszt, by otworzyć sezon grillowy z pełną celebracją.
 Skwiercząca karkówka, aromatyczne skrzydełka, chrupiące warzywa, kufel czegoś zimnego – czego tam nie będzie!

Jak to się ma do wartościowego odżywiania?
 Sprawdzamy, co można zrobić, aby grillowanie było zdrowsze niż zazwyczaj.


****


Na zakupy tacek, podkładek folii albuminowych oraz wszelkich środków do utrzymania czystości podczas grillowania zapraszamy do firmy Green Pack Szymanek Opakowania w Częstochowie, ul, Krakowska 2 oraz w Wierzchowisku ul. Długa 14


****

Świeże warzywa: cukinię, młode ziemniaki, marchewki,  a także mięso, kiełbaski na grilla w najlepszym wyborze znajdziemy na Ryneczku na Wałach Dwernickiego 11 w Częstochowie.


Udanego biesiadowania życzy: http://czest.info/zdrowie

[POLECAMY KSIĄŻKĘ] Porywające thrillery na lato. Sprawdź nasze propozycje.

ZMOROWISKO - Kamil Piechura W miasteczku położonym nieopodal Krakowa rozgrywa się prawdziwy horror – grupa studentów spędzających weekend ma...