wtorek, 16 stycznia 2024

[KULINARIA] Pieczony, faszerowany schab na uroczysty obiad

Pieczony schab to idealne danie na uroczysty obiad. Najczęściej faszerowany jest śliwką i orzechami. Istnieje jednak o wiele więcej możliwości. 

Tym razem możecie zaskoczyć swoich gości mniej oczywistymi składnikami. Proponujemy przepis na wyjątkowy schab pieczony w boczku, faszerowany podsuszaną kiełbasą, grzybami, szpinakiem i suszonymi jabłkami.

[POLECAMY KSIĄŻKĘ] Zima to najlepszy czas, by przenieść się w inny świat, oddać marzeniom, nadziei, miłości. Pomogą Ci w tym nasze propozycje.

ZIMA W NAŁĘCZOWIE - Aneta Karasińska ZIMOWA OPOWIEŚĆ O NIEOCZEKIWANYCH PORYWACH SERC DAJĄCYCH NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO! Tym razem Aneta Kras...