wtorek, 16 stycznia 2024

[KULINARIA] Pieczony, faszerowany schab na uroczysty obiad

Pieczony schab to idealne danie na uroczysty obiad. Najczęściej faszerowany jest śliwką i orzechami. Istnieje jednak o wiele więcej możliwości. 

Tym razem możecie zaskoczyć swoich gości mniej oczywistymi składnikami. Proponujemy przepis na wyjątkowy schab pieczony w boczku, faszerowany podsuszaną kiełbasą, grzybami, szpinakiem i suszonymi jabłkami.

FILHARMONIA CZĘSTOCHOWSKA zaprasza: 7.11.2025 EFEKT CHOPINA - PIOTR PAWLAK | 10.11.2025 O, ZIEMIO POLSKA | 13.11.2025 CZWARTKOWY WIECZÓR Z CHÓREM

7.11.2025, godz. 19.00 Sala koncertowa EFEKT CHOPINA - PIOTR PAWLAK Wystąpią: {oh!} Orkiestra Historyczna Martyna Pastuszka – skrzypce, kier...