piątek, 4 listopada 2022

[KULINARIA] Hit na jesień. Smacznie, zdrowo i kolorowo: Sałatka z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta

Jak w prosty sposób przemycić do naszego menu sezonowe warzywa? Wystarczy, że skorzystamy z przepisu na szybką, a jednocześnie wykwintną sałatkę ze skarbami natury. 

A tych jesienią na szczęście nie brakuje. Łódeczki z dyni w zestawieniu z jarmużem, serem feta i kwaskowatą żurawiną sprawią, że sałatka będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów.


Przepis na sałatkę z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta dziś u nas: http://czest.info/kulinaria

FILHARMONIA CZĘSTOCHOWSKA zaprasza: 15.10.2025 WIECZÓR UNIWERSYTECKI | 17.10.2025 7 ŚWIATÓW | 21.10.2025 JAZZOWY WTOREK W KAMERALNEJ | 23.10.2025 KONCERT PRZY ŚWIECACH Z CHÓREM

15.10.2025, godz. 19.00 Sala kameralna WIECZÓR UNIWERSYTECKI Wykład: Muzyka w dramatach skamandrytów - dr hab. Joanna Warońska-Gęsiarz, pro...