piątek, 4 listopada 2022

[KULINARIA] Hit na jesień. Smacznie, zdrowo i kolorowo: Sałatka z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta

Jak w prosty sposób przemycić do naszego menu sezonowe warzywa? Wystarczy, że skorzystamy z przepisu na szybką, a jednocześnie wykwintną sałatkę ze skarbami natury. 

A tych jesienią na szczęście nie brakuje. Łódeczki z dyni w zestawieniu z jarmużem, serem feta i kwaskowatą żurawiną sprawią, że sałatka będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów.


Przepis na sałatkę z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta dziś u nas: http://czest.info/kulinaria

Pobiegnij w Rossmann Run z aplikacją i zdobądź atrakcyjny rabat na zakupy

W tym roku po raz pierwszy każdy, będąc w dowolnym miejscu w Polsce, będzie mógł pobiec w Biegu Ulicą Piotrkowską Rossmann Run.   Wystarczy ...