piątek, 4 listopada 2022

[KULINARIA] Hit na jesień. Smacznie, zdrowo i kolorowo: Sałatka z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta

Jak w prosty sposób przemycić do naszego menu sezonowe warzywa? Wystarczy, że skorzystamy z przepisu na szybką, a jednocześnie wykwintną sałatkę ze skarbami natury. 

A tych jesienią na szczęście nie brakuje. Łódeczki z dyni w zestawieniu z jarmużem, serem feta i kwaskowatą żurawiną sprawią, że sałatka będzie prawdziwą ucztą dla zmysłów.


Przepis na sałatkę z pieczoną dynią, jarmużem i serem feta dziś u nas: http://czest.info/kulinaria

WYSTRZAŁOWE WARSZTATY SYLWESTROWE 2025 w CNT SNAKE DANCE Częstochowa

 Przygotuj się na największy i najlepszy wieczór taneczny tego roku w Częstochowie!  Zamknij rok w tanecznym stylu! 28 grudnia (niedziela) g...